За мен и приятелите ми от детството Георги Аспарухов -

...
 За мен и приятелите ми от детството Георги Аспарухов -
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Гунди е не само велик футболист, а спортсмен и идеал за подражание

 izbori_2023_v1_013

 

За мен и приятелите ми от детството Георги Аспарухов - Гунди беше легенда. Не единствено популярен футболист, а спортсмен и блян за подражателство, написа във Facebook претендентът за общински консултант от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в столицата Георги Георгиев.

 

Публикацията му в обществената мрежа продължава по този начин:


" Гунди е име, което сплотява нацията, по тази причина и най-бързо признатото решение на Столичния общинския съвет тази година бе това от 27 април (три дни след постъпване на доклада) за слагане на монумент на Гунди в парк " Гео Милев ".


Под момумента, дело на надарения млад ваятел Любомир Григоров, с който се срещнах през днешния ден, е изписана крилатата фраза на Гунди:
" Има една страна - България
в нея има един тим - Левски
в него съм се родил и в него ще умра "

 

Днес дружно с хиляди левскари публично открихме паметника на легендата на " сините " Георги Аспарухов - Гунди в столичния парк " Гео Милев ".

 

Идеята и всички заслуги са на фенклуб Левски - Редута, на Инициативния комитет към НКП " Левски " и на " Левски Фемили " с ръководител Милен Панайотов, както и на Адриан Петков.

 

Днешният празник се състоя най-много с помощта на стотиците донори в това непринудено национално дело. Синята лавина не може да бъде спряна, вижте фотосите, беше невероятна страст! "

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР